Referenser

Allt fler upptäcker Nattaro Labs erbjudanden och produkter. Och i takt med att vår bransch växlar över från ett starkt beroende av kemiska bekämpningsmetoder till mekaniska växer efterfrågan på våra produkter. De professionella skadedjurssaneringsföretagen är vår största kundgrupp, men genom nya tillämpningar av våra produkter har vi även börjat arbeta direkt med andra kundgrupper. Våra duktiga återförsäljare säljer även direkt till privatmarknaden. Sedan några år har vi även börjat exportera våra produkter till nya geografiska marknader.

Några exempel på kundprojekt

  • Helsingborgshem – Furutorpsparkens studentboende. Under 2016 installerade Veidekke golvsockel med Nattaro Safe® i samarbete med LIBAB (numera en del av Nikkarit) på Furutorps-parkens Studentboende, som ägs och förvaltas av det kommunala bostadsbolaget Helsingborgshem i Helsingborg. Läs mer på www.helsingborgshem.se
  • Åke Sundvall – Tensta Torn studentboende. Fastighetsbolaget Åke Sundvall installerade under 2017 golvsockel med Nattaro Safe® i samtliga lägenheter  i deras fastighet Tensta Torn i Kista. Även denna leverans gjordes av LIBAB (nu en del av Nikkarit). Läs mer om projektet på www.akesundvall.se/tenstatorn
  • Nynäshamnsbostäder. Under 2015  genomförde Nattaro Labs ett omfattande utbildningsprogram för personal på Socialförvaltningen samt på Nynäshamnsbostäder. De sistnämnda var även det fastighetsbolag  som var först i Sverige med luslister.
  • Migrationsverket. Från ett mycket framgångsrikt pilotprojekt under 2014 i Lindesberg, med Nattaro Safe som ett förebyggande/bekämpande skydd i riskutsatta miljöer till ett flertal befintliga installationer på Migrationsverkets boenden från Malmö i söder till Boden i norr. Vintern 2017 vann Nomor en stor upphandling som gjordes av Migrationsverket och är nu utvald som leverantör av Nattaro Safe till Migrationsverket.
  • RMH i Lund. Sedan februari 2018 har sängarna på patienthotellet RMH fått ett förebyggande skydd. Totalt 84 fasta sängar samt 20 stycken flyttbara spjälsängar och extrasängar. Sammanlagt har nu 104 sängar på RMH i Lund vägglustejpen Nattaro Safe monterad på undersidan.
    Läs mer om projektet här.
  • Vägglusutbildning. Under 2018 genomfördes  vid tre olika tillfällen en heldagsutbildning om vägglusproblematiken för fastighetsbranschen hos Nattaro labs i Lund . Denna kombination av teori, grupparbete och personliga möten med vägglössen har uppskattats av deltagarna med bakgrund i privata- och kommunala bostadsbolag, andra delar av fastighetsbranschen samt hundförare. Nya tillfällen planeras för 2019.

Bland Nattaro Labs kunder återfinns, utöver Sveriges största saneringsföretag, även privata och kommunala fastighetsbolag, hotell, kommuner och offentliga verksamheter.

  • Vill du veta vad vi kan göra för dig? Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss

Kontakta oss